miercuri, 25 mai 2011

joi, 19 mai 2011

Adevarul gol golut



Nu are rost sa mai comentez :-)

Ce inseamna litera T pe poza de radar si cum poti scapa de amenda

Daca in instanta exista o fotografie ca proba impotriva ta si ea are semnul "T", trebuie sa stii ca asta inseamna TARGET adica Tinta si arata ca aparatul radar identifica un corp in miscare si viteza acestuia.

Atentie ca de cele mai multe ori trebuie sa apara si o dunga alba, exact peste ultima cifra din viteza, prevazuta pe mijlocul fotografiei.

Cum te legi de viteza?

"Sunt foarte putini cei care stiu ca atunci cand viteza stabilita de radar este aproape de viteza legala si o depaseste cu cel mult 9 kmh nu trebuie sa plateasca absolut nicio amenda", explica pentru incont.ro avocatul Gheorghe Piperea.

El da un exemplu: Daca in oras ai limita de viteza de 50 kmh si tu ai 59 kmh pe aparatul de radar, viteza asta nu este sanctionabila.

Mai mult decat atat, ar trebui sa stii ca si daca depaseste 59 de kmh ai sanse sa castigi in instanta anularea amenzii. De ce?

"Poti sa contesti masuratoarea. Practica arata ca aparatele de radar au o marja de eroare cam de 5 kmh in plus sau in minus. Poti sa mizezi si pe asta. Daca este un radar mobil, aici marjele sunt si mai mari", a subliniat Piperea.

Datele completate corect

Ce alte informatii iti mai sunt necesare? In momentul in care ai primit amenda acasa, trebuie sa te asiguri ca toate datele tale sunt completate corect.

Daca ceva este completat gresit adica ne referim la date precum nume, prenume, numarul de inmatriculare a masinii, numarul si seria cartii de identitate, descrierea contraventiei, incadrarea ei in drept, ai mari sanse de reusita.

Astfel, daca informatiile sunt incomplete sau incorecte, atunci amenda poate fi anulata.

Prin urmare, verifica daca procesul-verbal completat de politist contine toate aceste date si daca ele sunt completate corect.

Apoi trebuie sa verifici data la care ti-a fost aplicata sanctiunea si sa incerci sa iti aduci aminte cat mai multe detalii.

"Lipsa mentiunilor privind numele, prenumele si calitatea agentului constatator, numele si prenumele contravenientului, iar in cazul persoanei juridice lipsa denumirii si a sediului acesteia, a faptei savarsite si a datei comiterii acesteia sau a semnaturii agentului constatator atrag nulitatea procesului-verbal. Nulitatea se constata si din oficiu de catre instanta”, spune art 17 din OG2/2001.

Un alt lucru important: vezi daca procesul-verbal constatator al amenzii ti-a fost trimis in termen de maximum 30 de zile de la data aplicarii acesteia, pentru ca, daca Politia ti-a trimis amenda cu depasirea acestui termen, ea este nula si va fi desfiintata de orice judecator.

Trebuie, de asemenea, stiut ca in momentul in care contesti amenda aplicarea sanctiunii se suspenda. Cu alte cuvinte daca ti-a fost suspendat permisul de conducere si depui o contestatie in instanta, politia va fi obligata sa-ti dea inapoi actul. Vei putea conduce masina pana cand instanta da o decizie.

Daca vrei sa ai sanse de succes trebuie sa depui plangerea in termen de maximum 15 zile de la primirea ei, altfel esti bun de plata.

Avocatul Gheorghe Piperea te sfatuieste insa sa nu astepti sa treaca prea mult timp de la primirea provesului - verbal si sa contesti decizia.

"Au fost cazuri in care oamenii s-au trezit cu blocarea conturilor in banca pentru ca nu au platit la timp amenda. Chiar daca semnezi procesul - verbal de contraventie, ai grija sa fie scris pe el ca nu-ti recunosti vinovatia", puncteaza el.

Mai departe, daca ai avut in masina persoane care pot deveni martori in proces, care sa sustina faptul ca inregistrarea operata pe camera de supraveghere si care a constituit baza aplicarii amenzii, nu este conforma cu realitatea, atunci ei vor trebui sa dea niste declaratii scrise in care sa iti sustina punctul de vedere.

Declaratiile trebuie sa fie certificate de catre un avocat pentru a le depune la instanta odata cu plangerea contraventionala.

Ce puncte trebuie atinse de in plangerea contraventionala:

1. Amenzile rutiere aplicate prin camerele de supraveghere rutiera sunt ilegale si procesele-verbale de amenda nule, pentru ca amendatul nu beneficiaza de dreptul sau de a putea scrie obiectiuni in procesul-verbal in conditiile in care primeste amenda acasa.

2. Instanta sa oblige Politia sa spuna care este numele firmei care a instalat camerele de supraveghere

3. Instanta sa oblige Politia sa spuna cand au fost ultima data verificate metrologic aceste camere

4. Instanta sa oblige Politia sa spuna daca respectivul contract de atribuire a contractului de instalare a camerelor de supraveghere s-a facut in urma unei licitatii publice cu selectie de oferte.

5. Instanta sa ceara dovada existentei autorizatiei de constructie si amplasare a camerei.

Foarte important sa stii este ca masuratorile cu radare nu pot fi folosite ca probe in instanta daca fotografiile au fost facute in conditii de ceata, ploaie, ninsoare sau furtuna si, ca urmare, culoarea masinii, numarul sau soferul acesteia nu pot fi determinate absolut fara dubiu.

In plus, pe fotografie sau film trebuie sa apara obligatoriu data si ora la care a fost efectuata masuratoarea, valoarea vitezei, sensul in care s-a deplasat masina si faptul ca a fost efectuata anterior auto-testarea radarului / camerei de supraveghere (un test care se face ca exercitiu, cu prima masina care trece).

Echipajul de Politie care efectueaza controale cu radare trebuie sa aiba in permanenta asupra lui certificatul de omologare a radarului, buletinul de verificare metrologica - in termen de valabilitate de 12 luni, si autorizatia de operator radar, pentru agentul care intocmeste procesul verbal.

Radarele au o functie de autotestare care se face automat la fiecare pornire a aparatului. In timpul testarii, in coltul din stinga jos a inregistrarii video sau foto apare litera "T".

Fotografiile astfel marcate nu pot fi folosite de Politie ca probe in instanta, pentru ca aparatul nu era reglat in momentul folosirii.

In cazul amenzilor date de camerele de supraveghere, verificati ca amenda sa fi fost semnata de catre un politist care trebuie sa isi indice functia si gradul.

miercuri, 18 mai 2011

Ce am mai primit pe email - as zice 80% valabil

Editorial Florin Campeanu : Am decit o idee about that


"Trebuie sa semnam asap! E pressure mare"! Asa se incheie un mesaj primit, prin e-mail, acum cateva minute. Recitesc continutul ca un profesor ratat ce sunt. Gasesc 4 greseli grave de limba romana. Dar, come on, what's the point? In civilizatia fumului, important este sa dai senzatia ca te pricepi. Daca te uiti cu atentie sub ambalaj, produsul uman e, de cele mai multe ori, putred.

Sunt absolvent de liceu cu profil real. In clasa a X-a, profesorul meu de matematica a murit. A fost inlocuit de o profesoara care avea un singur merit: era fata unui inspector scolar. Total nevinovata. Daca nu ai chemare sa fii profesor, nu are sens sa devii unul. Te chinui pe tine si chinuiesti generatii intregi de elevi. De la matematica, m-am reorientat spre prima iubire: limba si literatura romana. Asadar, de fiecare data cand vad cum limba romana este masacrata, sufar organic. Nu inteleg si nu voi intelege niciodata de ce un mesaj de genul "Trebuie sa semnam asap! E pressure mare!" nu suna la fel de explicit asa: "Trebuie sa semnam cat mai repede. E presiune mare"! Obligati sa invete romgleza, din cauza numarului mare de expati, multi tineri romani, de regula corporatisti, uita sa delimiteze clar mesajele: cand scrii in engleza, scrii in engleza. Iar cand scrii in romana, surpriza, scrii in romana!

Traim intr-o civilizatie rapida. Ceea ce in urma cu 50 de ani se intampla in luni, acum se intampla in secunde. In consecinta, suntem tot mai superficiali. Vrem sa cunoastem totul, dar nimic in profunzime. Daca nu stim ce s-a intamplat in lume in ultima ora avem o senzatie de insecuritate. Muncim repede, mancam repede, iubim repede si murim repede. Timpul nu mai are rabdare. Pentru ca suntem evaluati de oameni repezi, suntem obligati sa aruncam mult fum. E mult mai dificil sa stam sa le aratam cat de competenti suntem. Cat de profunzi suntem. De cele mai multe ori, nu suntem, sa fim sinceri, nici competenti si nici profunzi. Pasam repede vina pe altcineva, ne acoperim de e-mailuri, muscam cu pofta din primul picior care vrea sa ne loveasca. Sau despre care avem senzatia ca vrea sa ne loveasca. Sedintele sunt veritabile scene de lupta. Al Treilea Razboi Mondial este o gluma pe langa ce se intampla, in fiecare zi, in marile companii. Dar societatea avanseaza. Se fac profituri iar "piendelul" arata bine. Ce e acela "piendel"? Come on, it's about profit and loss.

"Am decat o idee about that. Hai so let it go"! Cand primesc o astfel de... exprimare incep, instantaneu, sa plang. Caut emitatorul pe LinkedIn si aflu ca a terminat un Master in Comunicare si Relatii Publice. Lucrurile sunt clare: profesorul sau de romana din scoala generala trebuie demis. Cum a terminat liceul, facultatea, masterul? Come on! Pana sa pun mana pe telefon si sa sun la Ministerul Educatiei (sa-l demita pe profesor), mai primesc un mesaj: "Tu nu vezi ca ai o problema de mindset? Whatever". Intru in panica. Ce naiba sa am la mindset, ca ultimele analize mi-au iesit bine. Ma intristez si un sfert de ora nu sunt bun de nimic. Am o mare problema de mindset. Cu sufletul zdrente caut pe Google. Aflu ca mindset inseamna mentalitate. Ma linistesc. Traiesc atatia oameni in lume cu probleme de mentalitate, incat unul in plus sau in minus nu mai conteaza.

Daca nu folosesti jargonul corporatist, nu esti profi. Punct. Nici cool nu esti. Inca o data, punct. Poti sa ai doctorat la Harvard, daca te incapatanezi sa gandesti si sa scrii in romana, esti un looser. Come on. Nu te va accepta nimeni daca refuzi sa strecori in comunicarile tale cateva "trendy", "catchy" si "well". Asadar, ai invatat degeaba. In civilizatia fumului, trebuie sa dai senzatia ca te pricepi. Let's face it, nimeni nu va avea timp sa te ia la bani marunti. Sa vada ca din tine, dupa ce esti scuturat bine, nu ramane nici macar o moneda de folosit la carucioarele din supermarket. In lumea rapida, reala sau ireala, cea mai tare exprimare este, de departe: "Vino la petrecere cu the significant other". Mi-a luat o ora sa aflu ca este vorba despre partenera. Adica sotia, prietena, iubita, logodnica, amanta. M-am incins si am uitat cel mai important lucru: in fiecare articol trebuie sa fii focusat pe ceva. Iar eu sunt confusing. Asa cum sunt tot mai multi oameni. Oameni cu care interactionez zi de zi.

Tristetea cea mai mare este ca, asa cum bine observa un comentator pe un forum, am inlocuit limbajul de lemn din perioada comunista cu un alt limbaj de lemn. Limbajul de lemn din perioada corporatista. Din zece tineri cu care interactionez, in special din marile companii, noua il folosesc. Din acesti zece tineri, nu as angaja mai mult de doi sa lucreze pentru compania pe care o conduc. Sunt project manageri, dar, in esenta, nu pot purta o discutie coerenta. Nu pot identifica etapele unui proces simplu. Nu pot redacta un mesaj cu inceput, cuprins si incheiere... Sunt produsul unui sistem educational falimentar. Produsul unor companii ce au nevoie de roboti, nu de oameni. Afacerea este atat de mare incat, de multe ori, merge de la sine. Iar daca da faliment, nu sunt de vina oamenii din interior, ci piata. Oamenii din exterior.

I-am spus unei domnisoare la un meeting ca as prefera sa vorbim in romana. M-am dat mare si i-am marturisit ca sunt profesor, asadar, ma deranjeaza barbarismele. Am rugat-o sa nu foloseasca termeni din engleza acolo unde exista un corespondent in limba romana. S-a uitat la mine, pentru cateva secunde, cu o privire de automat de cafea si mi-a spus: "Come on! I hate you". Nu mai stiu ce am discutat la intalnire. Cert e ca am plecat trist. Nici nu mai stiu daca am citit meeting reportul primit pe e-mail. Oricum n-as fi inteles nimic. Sunt un looser care se incapataneaza sa gandeasca romaneste.

joi, 12 mai 2011

RE : Sper sa nu

Ce am mai primit pe e-mail ( de la prieteni destepti - care nu dau copy/paste ca mine :-)))) - legat de primele proiecte de dublare a filmelor :-)

Elvis has left the building - Elvis are cladirea din stinga

Die, you son of a bitch – Mori, catelusule!

Looking forward - Păsările zboară-n zare / Eu mă uit / Ele dispare...

'Hasta la vista, baby' - te fac harcea-parcea, puiule

check this out – verifica asta afara

frankly my dear, I don't give a damn – sa fiu franc, papuse, nu dau o naiba.

Smells like teen spirits - miroase a fantome tinere

snoop doggy dog - catelus cu parul cret

oh, no, we're fucked – o, nu, viaţa e complexă si are multe aspecte

Lady Gaga – Alejandro - Doamna Gaga – Alexandru

Natural Born Killers – ucigasi nascuti pe cale naturala

There’s something fishy in Denmark – In Danemarca, ceva miroase a peste.

Mana de culori


O mana plina de culoare, o incheietura conturata frumos de fluturasi, pasarele, culori, zurgalai de bucurie - totul pe un fundal incarcat de cele mai profunde si sincere dovezi de dragoste ( in starea cea mai pura ).
Ador accesoriile, nu e ceva nou pentru cei care ma cunosc, ma completeaza si nu imi imaginez viata fara zorzonele :-) in ciuda unora care nu inteleg mai deloc acest stil de viata.
Iubesc culorile. Iubesc zgomotele. Iubesc rasetele copiilor ( iar daca-s ai mei, cu atat mai mare e bucuria).
Iar mana mea plina de culoare, pe langa o incantare la nivel vizual, reprezinta si un mijloc de calmare a unor iesiri vulcanice : cand A este iritat, incepem sa descoperim pasari, fluturi, comori care aduc liniste si calm.
Astazi am simtit nevoia sa aduc in prim-plan mana mea plina de viata si veselie. Asa ca daca spun " talk to the hand" e un compliment/o invitatie spre fantezie :-)

marți, 10 mai 2011

Urwerk UR-110

URWERK - UR110 movie from I-réel on Vimeo.



Pour les connaisseurs ( si pasionati )

Epoque - stil si eleganta


Am reusit sa imi fac timp sa vizitez unul dintre cele mai noi hoteluri din Bucuresti ; stiam ca e ca si locatie in zona Cismigiu, insa nu reuseam sa identific cu exactitate ( avand in minte poza de pe site-ul lor ).
Am ramas naucita, ca sa zic asa. Cred ca e cuvantul cel mai bun pentru a descrie starea de incantare care inca se mai plimba smecheroasa prin corp. Nu am reusit sa zic decat WOW! in prima faza.
M-a zapacit prin simplitate si bun gust, prin rafinament si eleganta. Cladirea este construita de la zero, cu toate ca prin arhitectura si design te-ai duce cu gandul la o constructie renovata. Este incredibil ce poti gasi in buricul capitalei ! Mobilierul si decoratiunile se imbina perfect intr-o hora a elegantei in care, fara sa iti dai seama, esti prins si tu ca simplu vizitator si incepi sa zburzi prin incaperile primitoare, cufundandu-te in covoarele moi care dau impresia ca te inghit. Toate camerele au acelasi ton de culoare, amestec de bej-uri si maro-uri, o alta dovada de inalta clasa si stil. Ferestrele ovale te lasa sa descoperi prin valurile de matase cladirile vechi din jur.
Covoare pufoase, paturi primitoare, perne imbietoare...sunt inca sub magia acelui loc. Am fost fermecata. Pana si acoperisul e imbracat in cupru pentru a pastra eticheta Bucurestiului de altadata ( pe care nu il cunosc decat din auzite ).
Iar SPA-ul a pus punct acestei incursiuni in lumea bunului gust. Dusuri emotionale ( un nou joc de cuvinte pentru mine ), dusuri scotiene si alte nebunii de actualitate care fac deliciul amatorilor de astfel de locatii. Iar French cuisine-ul dubleaza rafinamentul intregului complex. Totul este atat de cochet si de primitor, incat te simti ca apartinand acestui loc, te identifici cu Epoque. Iar eu, in calitate de moldo-francofona, nu pot decat sa ma declar gadilata in cel mai sensibil si receptiv loc al fiintei mele, adica suflet, prin alegerea acestui nume de-a dreptul SUBLIM. Intr-un singur cuvant atat de micut se regasesc atatea nuante si arome, atatea mirosuri si gusturi, incat esti coplesit in cele din urma.
Ce sa mai ! Mi-a creat asa o stare de vacanta si o pofta de concediu. Mi-a starnit toate simturile ; cel olfactiv a fost de-a dreptul ravasit : mirosul de lemn natur combinat cu cel al asternuturilor proaspat spalate....iar marmura ....ooo....daaa....am uitat sa zic si de marmura incalzita care innobila baile spatioase.
Dar, revenind la zilele noastre, ma bucur sa vad cateva raze de soare pe straduta mea enervant de aglomerata si artagoasa, mereu pusa pe cearta.
Mai multe informatii : www.epoque.ro

luni, 9 mai 2011

Sper sa NU

Unele dintre putinele lucruri de pe lista cu "ce nu e rau in Romania", il reprezinta subtitrarea filmelor. Eu sunt o mare devoratoare de cinematografie, ador filmele, respect marii actori, tanjesc dupa replici celebre. Savurez pe paine, ca sa zic asa, tot ce tine de aceasta arta.
Ma distram mereu in vacantele mele petrecute "abroad" ( asta cand eram pustoaica si stateam cate 2 luni in Belgique ), urmarind filme celebre dublate. Mi se parea o imbecilitate, o absurditate. Sustin in continuare ca nu exista stupizenie mai mare. Cum adica ? Sa auzi un Johnny Depp ( Jack Sparrow- ca tot astept sa apara in cinematografe continuarea povestii cu piratii - vom merge toti 3 la cinema, adica noi si M ) dublat de Busu' ? N-am nimic cu Busu', sa nu ma intelegeti gresit. Ziceam doar asa, ca idee. Mi se face pielea gaina, jur ! Sper ca acest proiect de lege sa nu fie aprobat ( sau daca e aprobat, sa fie valabil pentru televiziunea nationala ). Sa nu prind asa ceva.... prin cinematografe. Am mers de curand la Rio dublat, dar pentru M. Hai sa zicem ca-s desene si mai treaca, mearga. Ea are 6 ani, daca nu intelege, ma solicita pe mine in sala de cinema ( si deranjam restul lumii ). Acasa ii mai dublez io filmele ; fac pe Margareta Nistor ( "la naiba de 3 ori !").
Dincolo de interesele financiare, sper totusi sa nu se intample oroarea asta ; am auzit in treacat de aceasta cretinatate, insa speram ca e o gluma proasta.
Oana Pellea: "Nu cred ca dublarea in limba romana a filmelor straine difuzate de televiziune este o idee buna. Iubesc limba romana. Dar una din amprenta fiecarui artist interpret este vocea. Iar limba in care se exprima este si ea foarte importanta. Plus ca exista studii ce demonstreaza ca renuntarea la subtitrare ridica gradul de analfabetism."
Florin Piersic Jr.: "N-au alta treaba, n-au ce face. E o tampenie din toate punctele de vedere, un pas inainte spre instalarea analfabetismului in Romania. Daca vrem sa avem si mai multi analfabeti, votam legea asta. E ceva ilar. E un lucru ok cand e vorba de desene animate, daca vrei sa le inteleaga copilul tau. Dar pentru filmele artistice... Uite, eu am asteptat 8 ani sa vad "Dog Day Afternoon", cu Al Pacino, pentru ca l-am gasit pe caseta ba dublat in italiana, ba... E aproape o blasfemie, cand e vorba de un film misto, sa auzi vocea mea sau a altui actor roman, in locul lui Anthony Hopkins. Daca au facut proiectul asta... eu inca sper ca e o farsa."

Vom trai si vom vedea.

vineri, 6 mai 2011

Bucuresti - I love you


Ieri am simtit pe pielea mea ce inseamna sa beneficiezi de binecuvantarea mai marilor nostri. Am avut marea onoare de a fi printre primii care se infrupta din modificarile unor reglementari ( stupide, as zice ).
Mai exact, am avut marele privilegiu de a-mi fi "saltata" ( abuziv, as zice ) masina de pe raza sectorului 1 ( subliniez 1, caci in 6 e cu 60% mai scumpa taxa, care, chiar si cu mega-reducere, adica oferta, tot te usureaza la buzunare cu 434 RON ).
Acum nu prea pricep, ca dom' primar zicea intr-un comunicat de presa urmatoarele : "Vor fi ridicate cu prioritate maşinile de pe marile bulevarde, parcate pe trecerile de pietoni, în dreptul rampelor de acces pentru persoanele cu handicap, în staţiile de autobuz sau pe calea de rulare a mijloacelor de transport în comun. De asemenea, vor fi ridicate în continuare maşinile lăsate în dreptul intrărilor în unităţile de învăţământ, în spitale, autoturismele staţionate în intersecţii, în dreptul pasajelor sau parcate pe trotuar şi care nu asigură un spaţiu de cel puţin un metru pentru circulaţia pietonală", dar şi maşinile "care ocupă abuziv locurile de parcare închiriate unor persoane fizice sau juridice de către Administraţia Domeniului Public Sector 1".
Mie mi s-a spus ca nu am lasat un metru....pai nici nu vorbim de un trotuar, ci de o bordura - langa o cladire in care se lucreaza, gen santier ; nici gand sa fie loc de promenada ( doar ca, cica, in planurile primariei figureaza ca trotuar ).
Bine, stiti cum se zice : UNDE-I LEGE, NU-I TOCMEALA :-))))
Nici macar nu am intrat in panica atunci cand am vazut ca masina nu mai e ; haideti sa o luam logic : daca scade taxa cu 60%, de unde sa le mai iasa banii ? Solutia : crestem numarul de ridicari cu 60% ca sa avem acelasi venit ( asa ca mergem si pe stradute, in curtile oamenilor, dam 10 lei la o babuta sa faca reclamatie ca n-are 1m si totul e ca la carte ).
Bine ca am recuperat masina, am stat si vreo ora juma' la coada ; ca daca era oferta, normal ca era si cererea ridicata, asa ca multi amatori de "ieftesuguri".
Am avut parte si de o intamplare stranie ( pentru mine, ca-s novice in ale amenzilor date de politie, nu's ce-s alea, ca sa ma exprim mai clar ) : ma ia dl politist tinerel ( pana in 30) si ma invita din multimea de la ghiseu separat ca sa completeze procesul verbal. Ma baga intr-o baraca, isi cere scuze ca nu e aerisit ( tocmai mancasera muncitorii ). Ma roaga sa iau loc pe canapea ( mergea si TV-ul, era emisiunea culinara a lui Jamie Oliver )....stateam unul langa celalalt pe canapea ( el scria PV-ul pe un scaunel din dotare ). Intre timp, vrea si un Dorel sa intre, baga capul, vede ca dl Organ de Politie este ocupat, se retrage cerandu-si scuze.
Buuuun....deja eram in ceata cu acest tratament preferential. Ce sa fie ? ce sa fie ? M-am prins la iesire. Tot imi explica cu avertismentul, ca se poate si asa, nu e musai amenda. Eu ii zic sa imi dea avertisment ( dar nu ma prind ca tre' sa sar cu banu' ; eu credeam ca na!, ma vedem mai cetatean model :-))))) si ...... ). Apoi mi-am dat seama ca vroia 100 lei ca sa scap.....de drumul pana la CEC unde urma sa platesc amenda.
Foarte tare ! Ce sa zic. Mi-am recuperat masina, m-a costat 559 lei + 14 lei taxiul = 573 lei la care adaug nervii de rigoare, o lingura de frustrare, 200 ml de nemultumire si un praf de injuraturi ( asa, pentru impresia artistica ). Si uite reteta pentru o zi mohorata de mai.

Oricum, pot sa zic ca dau de baut ca am lasat doar atat si nu 1000 lei ca prin alte sectoare :-))))

Am condamnat mereu aceasta procedura ; printr-un calcul simplu se poate vedea ca nu e altceva decat FURT. Cate masini sunt inregistrate pe raza sectorului 1 ? Cate locuri de parcare oficiale exista pe raza acestui sector ? E valabil pentru orice alt sector.

Macar daca banii furati ar fi folositi pentru amenajarea de locuri de parcare ; dar nu, se duc tot pe Vuittoane si Jimmy Choo-uri.

joi, 5 mai 2011

Pilotii aerului







Cadoul binemeritat de C a dus si la o sedinta foto inedita pentru trupa de juniori a familiei. Nu e cazul sa detaliez prea mult, pozele sunt "graitoare" ; cu o singura mentiune : M se va face "stiuarzeda" si A un mare pilot, ati ghicit :-)