marți, 2 noiembrie 2010

Ghici ce e ?










S-a trezit gospodina din mine....mai bine imi vedeam de treaba, insa macar acuma toate-s in/pe cuptor ( si aragazul curat - data viitoare, adica peste vreo 5 ani, voi pune o folie de staniol ca sa frec mai putin la final ).

7 comentarii:

  1. Am copt 6 kg vinete si 3 kg capia.....curatat, maruntit + ceapa = zacusca ( juma' din vinete sunt la congelator ).

    RăspundețiȘtergere
  2. Cand vii la Bacau, aduci o mostra. Cred ca e tare buna. Eventual facem schimb: dau zacusa de ghebe de la Ciupi :).

    RăspundețiȘtergere
  3. mmmm.......zacusca de ghebe e cea mai tare. Batem palma

    RăspundețiȘtergere
  4. Dar timpul, timpul, chiar nimeni nu a avut un cronometru ?
    Sper ca drumul catre Bacau sa treaca prin Brasov.
    Vali

    RăspundețiȘtergere
  5. Timpul, timpul, inca supraveghez bucataria....daca la asta te refereai ( deci...e ora 4 dupa-amiaza, m-am apucat pe la 10 de cumparaturi, la 11 de treburi, deja 5 ore si lucrurile nu sunt gata ).

    de aia ziceam ca o data la 5 ani, merita efortul :-D

    Venim noi si prin Brasov, fii fara grija....nu cred ca de data asta, dar cat de curand ( suntem maestri la surprize, surprize....)

    RăspundețiȘtergere
  6. CONCLUZIE : NU SE MERITA

    Acu' e gata, nu am pus ardei iute ca sa manance si M ( si mie imi place iute ) - nu a vrut, a zis ca nu ii place

    Deci, o sa mai fac in 2020.

    RăspundețiȘtergere