luni, 22 februarie 2010

Final de week-end cu Syrah


Un week-end plin, bogat in activitati, usor obositor, dar productiv.

Sambata a debutat cu smotrul de ocazie, bucatareala ( snitele si piure la cererea Mayei ) si, nu in ultimul rand, socializare ( vizita la Janet si finuta noastra ). Nebunie ... chiote din partea copiilor, coniace pentru tatici, clatite pentru mamici.

Duminica, am luat in dinti iar suprafata comerciala Militari, am luat niste body-uri pentru Albert ca e urias si nu ii mai vine nimic ( are 75 cm ). Insa, greu, dom'le, greu cu toata trupa dupa tine. Venind spre casa, ne gandeam ce sa incropim de papa, aveam si musafiri, surorile noastre cu copiii...asa ca am scotocit prin frigider, am bagat un pui cu lamaie si niste legume sote ( trase in unt ) ....si acum, la piece de resistence, un vin bun....Cabernet Sauvignon Syrah 2006 Greek Product. Insa, personal, consider ca se poate si mai bun. Cred ca cel in cauza nu a fost atat de puternic, de masculin, dur, sa iti inabuse papilele gustative, sa le dea peste cap, sa le innebuneasca.
Efectul descris mai sus e unic. Simti asprimea si duritatea vinului pe limba. Imi place un vin rosu, sec, aspru.
Dar nu-s eu mare specialista in vinuri, asa ca sa depasim momentul.
Mi-am propus pentru urmatoarea luna ( incepand de ieri-azi ) sa slabesc 3-4 kg ( oare mai gasesc ambitie, vointa ? ca s-a consumat la celelalte 15 care au plecat ). Ramane de vazut, insa acesta este noul meu target.
Momentul de maxima intensitate a fost acela in care am citit reclame cu Albert ( pe fundal se vad si vinurile ).

Investitiile saptamanii : TV Samsung P2370HD pentru Maya ( cu de toate, tuner TV etc ), scauna auto pentru Albert ( dadea pe-afara din scoica ), inaltator pentru Maya ( a fost bonus la scaun ). Era sa uit de cauciucuri...


Concluzie : drumurile din Bucuresti sunt o adevarata provocare, eviti groapa din stanga si dai in cea din dreapta, mai mare si mai mandra ; nu am vazut asemenea dezastru de cand stau in Bucuresti . Si cum toti banii s-au dus pe marea deszapezire....Berceanu a zis sa nu ne miram ca nu mai sunt bani si pentru gropi. Sa ne mire ? Asa ca, vant la pupa, capitane ! nervi de otel, bucse jucause si un mecanic bun la final de sezon.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu