luni, 15 martie 2010

impresii de week-end

Ce final de saptamana ! Foarte animat pentru mine, imbogatit cu de toate, de la discutii cu octogenare, pana la evenimente prin diferite arii comerciale, de la vizite in familie, pana la plimbari prin Ikea in cautare de oferte pentru cea de-a treia rezidenta.
Ce sa zic ? Ma resimt. Greu. Plus ca cireasa de pe tort a fost "nebuneala" lui A. L-as numi "distrugator de nopti linistite" sau "aspirator de energie" ...nu, nu, nu, M e aspiratorul. Bula de zgomot s-a pus iar in miscare si si-a facut numarul.
Toata aceasta agitatie a fost incununata cu discutii complexe cu C, discutii profunde cu rol contructiv. Mi se pare al naibii de frustrant sa nu reusesti sa treci de un perete. Chiar daca dai cu ciocanul, cu bormasina, cu barosul. E frustranta intalnirea cu un perete impenetrabil. Gustul e greu de acceptat, de digerat. Bine, asta daca accepti imbucatura. Ideal ar fi sa inghiti dumicatul si sa mergi mai departe, sa digeri si sa duci pana la capat intreg procesul de hranire, parcurgand elegant toate etapele ;-)
Suntem noi, oamenii, atat de diferiti ? Chiar nu reusim sa ajungem la un punct comun ? Sau tocmai aici e farmecul ? De felul meu sunt destul de insistenta ( acum stiu cu cine seamana M ), as merge mai departe si as zice chiar usor plictisitoare, deci nu ma declar invinsa cu una cu doua, merg pana in panzele albe sa aud ce vreau sa aud. Insa daca intalnirea este cu un alt "tetu" ( adica magarus incapatanat ), discutia se poate lungi, fara a se ajunge la o finalitate. Ramane ceva fara finalizare :-)))
Deci, daca nu avem finalizare, avem frustrare ? Nemultumire ? Sau totul devine incitant, provocator ? Oare cum o fi cu finalizare ?

Cum sa fie, bine, probabil, nu ?
Avem asa un talent deosebit de a discuta despre Terra si problemele ei. Despre nemurirea sufletului. Despre problemele existentiale ale societatii.

Am reusit sa vad Precious...m-a scuturat din toate balamelele. Socant, impresionat, trist si adevarat. Recomand.

Mi s-a recomandat Motherhood, cica ma identific cu un personaj. De-abia astept sa-l vad.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu