miercuri, 31 martie 2010

Sport national


Dom'le, cum a dat caldura, se preling si scursorile pe cararile parcului, caci nu putem vorbi de alei, daca luam in calcul craterele din asfalt ( lui A ii place, simte provocarea - si toate hartoapele - adrenalina). Din doua, una : ori sunt io mega ciudatenie, ori lumea e cu curu'n sus.
Inteleg ca avem si noi un sport national - TOCATUL SEMINTELOR - dar, sa practici chiar asa la vedere, stupind in dreapta si-n stanga , fara mila !!! Toate bancile din parc sunt frumos ornate de jur imprejur cu minunatele coji de seminte ( un colaj inedit ), plus mucozitatile de rigoare ( ca daca ramane samanta-n gat, tre' sa faci un efort sa o elimini, o "sfortare", sa simti ca scoti si creierul din tine ).

Aaaa, era sa uit, covorul natural ( ca e bio, pan' la urma, nu ? ) este innobilat cu elemente de mare efect vizual, ambalaje, chistoace, cutii de bere, servetele... Un efect artistic desavarsit. Natura moarta ; imbinare de natural ( mucozitati multicolore izbite violent de asfaltul gaurit ) si artificial ( pungi si alte ambalaje ). Ma podidesc lacrimile de atata cultura. Emotie, tremur, exprimare artistica, libertate...

Spor la creatie !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu