vineri, 19 martie 2010

Se taie lumina

M-am trezit capie de dimineata. Credeam ca e 18 si ca mai am timp sa platesc factura ...dar cand am vazut instiintarea cum ca ne taie lumina cu data de 19.03.2010 ora 8.00 am intrat in panica. Suntem in 19 si e aproape ora 8.00 !!! Imbrac copiii rapid, sun la vecina - poate il pot parca pe A, nu raspunde...ii imbarc pe amandoi si pornim. La ora 8:08 eram in fata la Electrica sa platim ; deja o coada de 4 persoane si o matura in usa, pusa ostentativ in semn de " Pe aici nu se trece !". Ma uit pe geam si vad ca se deschide la 8:30. Iau copiii, fug repede la gradi, sun pe cineva sa vada daca mai sunt online pe YM ( da, eram, ce usurare, inca nu au taiat curentul, pot sa mai beau o cafea, sa fac un sandwich ..boierie ).
Il leg iar pe A in scaunel si pornim ; dau sa parchez, vad ca vrea sa plece masina langa care as fi parcat ( mi se parea cam ingust, am zis sa astept sa plece ) ; pac, vine altul, parcheaza langa. Mi-a fost jena, io am zis ca nu incap. Asa ca m-am dus mai departe si am parcat.
Iau bagajul din masina ( adica A ) si mergem sa platim. Mai avem o sansa. What the fuck ? E ora 8:27 si sunt cam 20 persoane in fata la Electrica. Oare se dau bormasini si drujbe ca la Iasi ? Cei care au asteptat juma' de ora sa se deschida, ce au avut in cap ? Nu inteleg cretinisme de genul. Eu eram intr-o situatie limita, de urgenta. Ma prind iar ca S-AU DAT PENSIILE. Si cum octogenaru' e constiincios.......Doamne....
Dau sa ma intorc, insa zic ca daca am venit de 2 ori, e musai sa platesc. Usor jenata ma asez la coada. Albert e cam greu. Ii spun unei doamne ca ma asez cu bebelusul ca e greu si cand ajunge in fata sa ma strige si pe mine. Nu au fost amabilitati de genul treceti in fata. Nuuu....cine-a pus-o sa vina cu copilul in brate ? ca sa o lasam in fata ? cine a pus-o sa faca copii ? asa-i trebuie !
A se apuca de urlat. Vine cel de la paza si imi zice sa merg in fata. Multumesc respectuos si spun ca nu ma grabesc, nu vreau sa imi pun gloata de octogenari in cap. Insista, vad priviri ucigase, ezit din nou.....omu' cu paza insista. Incerc sa nu ma uit stanga-dreapta si trec in fata tuturor celor care asteptau de juma' de ora sa se deschida. Mi-a parut asa de rau. Penibil,asta e !

Oricum, suntem rai by default. Si disperati. Saracia i-a impins pe cei de la Iasi sa se calce in picioare pentru o drujba ? Vorba lui Badea : " zici ca e toata Moldova in renovare". Sa se omoare pentru o bormasina ? Pentru o galeata de vopsea ???????? Cozi de zeci de persoane se formasera la poarta magazinului inca de la ora 3:00 dimineata. !!! exact ca la electrica





Mare e gradina Ta, Doamne ! Ce te mai miri ? La deschiderea Sun Plaza s-au bulucit pentru niste baloane.

CONCLUZIE : AM CURENT ! si ma dau mare. Sa stau mai putin pe aici si sa ma duc sa platesc facturile la timp ( o sa vad daca se poate online ).

Am mers iar la Z, au scos alarma, insa cu ciocanul !!! si au rupt rochia. Asa ca nu am rezolvat nimic. Mai asteptam.

Week-end placut tuturor ! Noi avem role in program, trotineta, bicicleta. Va fi cald

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu