joi, 28 aprilie 2011

"Tunare" de sezon


Vine vine primavara...care primavara ? Ca e aproape vara !!!! Asa ca, normal, vine sezonul picioarelor la vedere...decolteuri adanci....spate dezvelit...umeri goi. Chiar suna bine, nu ? Dar pentru un efect vizual desavarsit e nevoie de mai mult. Nu tine doar cu cocos :-))))) Cred ca doar cu cocos nu tine figura.
Deci ? Ce ne ramane de facut ? Ma refer la noi, doamnele/domnisoarele bine ( adica exagerat de bine ), usor in criza de timp, fara prea multa disponibilitate pentru miscare fizica :-)))) - sau daca e, ramane doar la stadiul de disponibilitate - ? Body tuning ? Suna ispititor de bine. Cum mi-e teama de solutiile intruzive, care patrund in corpul tau adanc...asemenea unei roci care se consolideaza in scoarta, prefer ceva mai putin invaziv, mai delicat, mai soft :-)
Simt nevoia sa iau atitudine in ceea ce priveste acest tuning de sezon ; am investit in Outfit ( vezi Arcadia Group ), insa se simte nevoia si de o bombonica pe tort ( pe langa bombonica din mine - cu pantofii mei cei roz, desprinsi parca din poveste, imi pot deschide un fan club - toate fetitele intre 4 si 8 ani vor fi fanii mei dedicati ).
Ca sa nu o mai lungesc, mi-am luat un pachet dintr-asta de "tunare" si probabil cam prin luna iunie nu o sa ma mai recunoasteti. O sa fac niste poze cu inainte si dupa, ca sa nu existe guri carcotase cum ca nu-s eu, ci un star :-D
Cu niste aparate nimicitoare voi lua la palme toate fibrele din corp ; razboiul s-a declansat. Sunt pregatita de lupta cu monstrii alunecosi ; elasticitatea isi va dobandi locul cuvenit. Pielea va deveni si mai catifelata, iar fermitatea va fi cuvantul cheie al acestei operatiuni.
Cu desaga-n spinare pornesc la razboi. Trebuie sa inving !
Ah! da-o-ar Domnul sa-mi indrept
Aceasta mana rupta,
Sa-mi vindec ranile din pept,
Iar sa ma-ntorc la lupta,
Caci nu-i mai scump nimica azi
Pe lumea pamanteasca

Decat un corp frumos sculptat
Si mult cocos :-)))

2 comentarii:

  1. Fiind băiet (păduri cutreieram) as comenta dar nu-s prea avizat, asa ca ma abtin.
    Stiu doar atat: dupa orice tuning e musai si absolut necesar o expozitie, sa vada lumea minunatiile.

    RăspundețiȘtergere
  2. Rezist eu fara expozitie ? doar ma caracterizeaza modestia exagerata :-)))))

    RăspundețiȘtergere